Städning.


Tröjorna, alla från HM :)


HEMMA :D

Kom hem för typ 20 minuter sen, jag köpte 3 tröjor mest inför våren då. Visar er senare :)

shopping :)


Just nu är jag i karlstad och har jättekul antar jag. Jag tänkte att ni skulle få skriva kommentarer om vad jag ska skriva om det blir enklare för mig vad jag ska skriva i så fall. KOM IGEN NU KOMMENTERA :D

KARLSTAD!

Snart kommer Hilda och Sofia och hämtar mig sen tar vi tåget till Karlstad och shoppar!
Jag kommer hem senast kl 17:00 för Hilda ska på träning kl 18:00, vem vet jag och Sofia kanske följer med och kollar.
Ni får ha det så bra, jag ska fixa tidinställda inlägg också tror ja innan jag åker.

Förlåt för jag inte

uppdaterat något idag men jag har varit i stallet sen kl 8 i morse och kom hem för undefär 10 minuter. Kanske blir dålig uppdatering idag men jag ska försöka så gott jag kan :)

Gäster :)

Just nu sitter jag på mitt rum men Tove, dom kom hit vid 17:30 och ja jag vet faktist inte när dom ska hem :p 
Men nu sitter jag i alla fall och webbar med Leo. Vad har ni gjort idag då ? :)

Bilderna från idag :)

Vi tog fler men jag väntar att ladda upp dom, så dom kommer komma upp i andra inlägg i stället :)

Ny design igen :)

Nu har jag äntligen fått till bloggen som jag vill, eller ja, jag gjorde inte designen utan Maja gjorde den. Jag blev verkligen jätte nöjd, Tack så mycket Maja !
Hennes blogg : http://photoface.blogg.se/

FREDAG ! :D

Kom just hem från en mysig lugn dag, jag, Sofia och Emily byggde en koja som dom andra också gjorde och så låg vi under borden och läste. mysigt :)
Vad har ni gjort idag i skolan ? :)

Mobil inlägg!

Nu ligger jag i sängen redo för att sova. Imorgon är det fredag, äntligen! Nu ska jag försöka sova, godnatt! :)

Pyjamas

I morgon ska vi ha läsdag i skolan så därför ska jag och Sofia ha pyjamas på oss till skolan i morgon. hehe, vi kommer skämmas ihjäl!

Videoinlägg, :p

min röst va lite mobbad :p

Pippi skor!

Dom här skorna använde mamma när hon var ung eller vad man ska säga. Jag använde dom på Halloween vilket var ganska svårt att springa runt i. Fast dom är väldigt sköna det är vad jag tycker. Jag diggar dom!
Kommentera :)

sov så gott :)

Nu ska jag gå ner och kolla på tv en liten stund, sen så går jag och lägger mig så det kommer inte upp något mer inlägg idag men mer kommer i morgon. God natt :)

Born this way !

Vissa covers kan faktist vara bra, t.ex hon !

förlåt!

google bild.
Förlåt för all dålig uppdatering som har varit nu ett tag! jag har inte haft tid att blogga för jag har haft mycket plugg den här veckan men nu är jag äntligen klar. Vi har spanska prov i morgon också, jag behöver ett lycka till!

långdag, mycket plugg :(

Långdag idag, jobbigt! senare ska jag iväg till stallet och rida vi får se om jag orkar blogga efter det för jag måste plugga vilket jag ska göra nu också.

Klockan !

Klockan jag fick i söndags, vi var nere på stan idag och fixade den så det blev lite mindre så nu sitter den som ett smack.

Skola, måndag...

Skolan gick ovanligt fort idag. Sen hämta mamma mig vid lillemors då drog vi ner på stan och fixade med min klocka jag fick i söndags. Sen vid 16:40 kom Elin och hämta mig så drog vi och kollade på p99 fotbollsträning, vid 18:15 kom pappa och hämta oss och vi körde hem Elin. Nu sitter jag och lyssnar på lite musik. Hur har eran dag varit ? :)

Outfit !

tjocktröja - hm , vittlinne - ginatricot , svarta jeans - ginatricot .

Gimp !

Före..
efter..
Ser ni skillnaden ? 
jag gjorde bilden under så att det skulle  se ut som att jag var smalare, haha.. :p

Gimp.

bild från google.se
Jag satt och hållde på med ett collage i gimp så kommer det en varning där det står att jag har för litet utrymme på datorn så jag var tvungen att stänga ner. Sånt hatar jag, jag får väl fixa något så det finns mer utrymme. Ni får i alla fall se sen hur jag gimp bilderna ser ut. Har det hänt er att ni har för litet utrymme att ni måste stänga ner allt ? Den som gissar rätt på hur bilderna kommer se ut får en länkning :)

bad update !

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat nå speciellt mycket idag men eftersom det är min födelsedag har jag haft annat för mig. T.ex varit på dop, och nu har vi gäster men jag smög upp och satte mig här.

Dop outfit!

T-shirt - gina tricot , linne - gina tricot , svarta jeans - gina tricot :)

Födelsedag ! :D

Gammal bild från i höstas :p
Idag fyller jag 13 år, i morse vaknade jag jätte tidigt ( 05.36 ) inte kul ! i alla fall mina föräldrar och emil kom upp kl 8 ungefär. Jag fick ringar, kläder och en plattång. Snart ska vi på dop, min söta lilla Nova ska döpa sig. Sen i kväll kommer det kanske gäster också så jag väntar med att lägga upp vad jag fått :)

måndax nästa !

Snart ska jag och Sofia dra till lillemors och köpa godis till måndax. Jag kommer typ hem vid 8 så då kommer det massa inlägg förhoppningsvis. Jag har inte fixat några tidinställda inlägg. Kameran kanske hänger med :)

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.

En bild på mig själv för 1 år sen.. Nu var inte den här bilden den finaste utav alla bilder för ett år sen men det var den jag kunde hitta.

Elin !

Nu är Elin påväg hit, vi får se vad vi hittar på. Aja, skolan var helt okej! 
Vad ska ni göra idag då ? :)

skolan.

gammal bild :p
Snart ska jag gå ner och klä på mig ytterkläderna sen drar jag mig mot skolan. Vi får se vad jag gör efter det :)

Karlskoga ny tröja :)

Ny tröja, var billig faktist 149 :-

pluggar matte.

pluggar massa matte just nu men är på sista uppgiften så ska bara plugga engelska efter det som är till i morgon. :)

stan.

hehe bilden från bowlingen!
Ska följa med mamma sen ner på stan troligtvis och kolla på något till dopet på lördag. Sen ska jag hem och plugga engelska och matte eller om jag sparar matten tills i morgon ? aja vi får se :)

godnatt (:

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova. I vanliga fall brukar jag redan sova nu men det blev som det blev. Jag uppdaterar i morgon igen som vanligt. Godnatt :)

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

SANDFALLET (L)
jag saknar som f*n !
ursäkta för bilderna men dom andr jag tänkt ladda upp han aldrig sparas :(

högerklicks skydd.

Jag fick en anonym kommentar om jag kunde visa hur jag fixat mitt högerklicks skydd.
Jag har utgått från sidan designadinblogg.se där jag letat reda på massor utav det jag lärt mig ifrån det som kommit upp på min blogg. Men jag tänkte vara snäll och länka till det rätta inlägget http://www.designadinblogg.se/hogerklicksskydda-din-blogg/ kolla in där och så får ni svaret på hur du fixar ditt egna högerklicks skydd. Har ni några frågor är det bara att kommentera :)

Facebook!

Just nu kollar jag lite på facebook och ser vad alla gjort på alla hjärtans dag igår. Alla verkade ha det väldigt trevligt! 
Vad gjorde ni igår på alla hjärtans dag? kommenter :)

Randigt

Randig tröja - gina tricot , jeans - gina tricot, linne - gina tricot.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Jag oroar mig för att jag ska bli lämnad ensam, jag vet redan hur det känns att bli lämnad så jag vill inte att det ska hända igen. Det är nog det som jag oroar mig för mest.

träning :)

Klockan 16:25 kommer Elin och hämtar mig då drar vi till Evironiq ( stavning ) och kollar på p99. Vi får se om jag bloggar när jag kommer hem för jag ska plugga engelska. Men ni får se outfiten sen i alla fall :)

Designen!

Designen. Jag fixade ihop en snabb design, blev faktist ganska nöjd.
Vad tycker du om designen ? kommentera :)

ny design på G :)

Nu försöker jag få ihop en ny och fräsch design så nu under kvällen kommer den komma upp :)

Lotus & blommor :)


Rummet nästan helt klart bara lister runt dörren kvar :D


Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Jag har flera bästa kompisar men dom jag umgås med mest är Elin och Sofia.

ledsen för..

att jag inte uppdaterade något efter bowlingen. Så dum som jag är glömmer jag min kamera men som tur är har Sofia med sig sin som tar mycket bättre bilder också så hon var snäll och skicka några utav bilderna.
Några bilder, jag får ursäkta för hur jag ser ut på 3 bilden uppifrån det var inte meningen att det skulle bli den minen men, men.. Bilden är cool :p

kvällsoutfit :)

Nu vid 16:45 ska jag och skuarna bowla, så jag kommer inte hem förens kl 20:10 ungefär för allt slutar kl 20:00. Jag ska ta med mig kameran så ska jag försöka få mer några på bild!
Men jag uppdaterar senare :)

Björkvallen

Idag ska min paveljong åka skidor, skridskor och curla uppe på björkvallen så nu springer jag upp och ner och fixar massa saker och nu tror jag att allt är klart, jag kanske tar med kameran så jag tar kort. Ni får ha en bra dag så uppdaterar jag mer senare :)

water drops


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

En dålig vana, jo det har jag några stycken faktist...
Jag blir lätt sur om jag inte får riktigt som jag vill, när jag blir stressad på prov och jag inte förstår så blir jag nästan tårögd, jag säger åt alla vad dom får och inte får göra vilket jag håller på att lära mig att inte göra. Ja det var en del utav det det finns säkert fler fast det är någ såna jag inte märker av själv att jag har som dålig vana.

Rummet :D

Före

röd och blå vägg.

Efter


grå i olika nyanser

rummet

Idag kanske jag flyttar in i rummet igen, skönt !
jag ska upp och ta lite bilder sen innan vi flyttar rätt allt och sen när allt står på sin plats..

Muffins :)

bild från facebook :P
just nu sitter jag och äter super goda muffins mamma bakat, mums ! :)

plugg...

Redovisningen med so´n gick toppen !
Nu ska jag strax börja med engelskan vilket kommer gå mindra bra känns det som men jag ska plugga massor nu så kanske kommer några inlägg senare men inte mycket..

pluggar lite so :)

Just nu pluggar jag So vilket går sådär jag ska leta upp någon fakta om något som hör till so som jag sen ska redovisa inför klassen.

13:30

Bild från förra året på min födelsedag, pinsamt att kolla på nu. Så skit i bilden :)
Idag hade jag bara 3 lektioner vilket var sjukt skönt! senare i kväll ska jag åka iväg till stallet och rida också, men nu ska jag fika lite sen bara slappa. Alla andra slutar ju kl 15:30 vilket vi hade lyx och slutade kl 13:30.
Hoppas ni får en bra dag så bloggar jag senare:)

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag vann en miljon skulle jag åka utomlands och shoppa massa kläder. Kläder är nog en utav dom bästa sakerna i mitt liv faktist, fast sen kommer pengar :D
Men det finns inte så mycket att skriva men jag vill i alla fall åka utomlands til typ London eller nåt.

Plugg...

Nu ska jag hämta engelska läxan och börja plugga lite.

Kom just hem från..

Jag och tove i somras :)
Kom hem för en liten stund sen, skolan gick ganska snabbt en vad det brukar göra. Vi är fortfarande inte klara med mitt rum och min dator är urladdad så just nu sitter jag vid min mammas dator, därför kanske det inte kommer så många inlägg idag som igår vilket jag är ledsen för, men jag ska försöka :)

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Jag faller för killar med fina ögon, deras personligheter och sånt. Det är ganska svårt att förklara men.. Snygga, söta, snälla killar är (Y)

Städar för fullt!

Rubriken säger det mesta, jag håller på och städar så mycket för att jag vill ha ny målat rum :D

måla om i rummet :D

Pratade med mamma nyss och vi ska snart åka till coop och köpa färg så ska vi måla om i mitt rum jag är super glad ! :D

Planer för dagen :)


Your song

Just nu sitter jag och lyssnar på min spotifylista, ni kan ju lyssna ni med :)
vad gör ni då ?

Dålig uppdatering!

En bild på mig och min katt Lotus :)
Ni som kollat in här på min blogg har nog märkt att det inte kommit upp så speciellt roliga inlägg. Det är pågrund av att jag inte haft något speciellt att blogga om men jag ska förbättre mig nu, Emma nu skärper du dig! så nu kommer jag blogga mycket mer!

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Någonting jag vill ha är väl ett nytt rum och kläder ! :D

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål/drömmar/önskningar. 
mina mål är väl att jag ska kunna klara ut skolan med bra betyg och få ett bra jobb, fast just nu kan jag nästan bara drömma om det... Men jag ska försöka :D
Mina drömmar, mina drömmar är väl att åka till ett något varmt land och vara där i en månad eller nåt.
Mina önskningar mina önskningar är faktist att Maxi ska vara uppbyggt snart så att man kan gå dit och köpa glass till sommaren. :D

Dag 3 - Favorit årstid :)

ljuset gör så jag ser extremt brun ut, men jag var väldigt brun också ;)
Min favoritårstid är Sommar, kanske inte är så konstigt men.. Eller egentligen jo, för jag fyller ju år på vintern.. 
Men min favoritårstid är Sommar, varför ? jo för att jag älskar att vara ute och bada/sola och bli brun :D

förlåt!

Jag skulle uppdaterat igår men jag glömde totalt bort det för att jag satt och skypade med Elin och Gurra :) 
Idag har jag i alla fall varit med Leo, Molle, Gurra, Elin !

SMILE!

Nu ska jag och muppelin åka och kolla på p99 igen. Beroende ;)
Nej men vi har kul där. Men jag bloggar senare !

Dag 2 - Någon jag vill träffa :)

Jag vet faktist inte vem jag vill träffa just nu.. :p 
I alla fall ingen jag kan komma på nu.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

10 saker ni kanske inte visste om mig och mina kompisar :)
  1. När jag är med kompisar är jag galnare en vad folk kan tro om mig.
  2. Jag har väldigt dåligt minne om jag säger så.
  3. Jag får damp om någon säger "Random" som muppen elin :p
  4. Om jag inte hade Bilddagboken skulle jag inte ha träffat de folket jag träffat idag.
  5. I somras hände en sak som jag är fruktansvärt ledsen för.
  6. Jag kan bli väldigt, väldigt kaxig om någon är dum mot mina kompisar/mig.
  7. Jag skulle inte klara mig utan min mobil/dator på en månad och om jag gjorde det skulle det vara ett undervärk :p
  8. Kompisar är mitt liv!
  9. Jag längtar äckligt mycket till sommaren !
  10. Jag längtar till 7.an då vi får nya klassen + laptop :)

Ny dag lista :)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

1 februari :)

Äntligen 1 februari, jag tyckte Januari var alldeles för lång månad det här året, inte bra.
Men skolan var helt okej, vi hade långdag till halv 4 kändes mindre bra. Men senare ska jag rida.
Vi får se hur jag bloggar i kväll men ska försöka få upp några inlägg nu under eftermiddagen/kvällen. :)

RSS 2.0